13 Martie

0 comentarii

Adaugat de Alex Huditan in categoria Invitati Speciali

Invitat special: Aurelian Popa – discipolul marilor maeștri chinezi

Cele mai bune cărți de dezvoltare personală au la bază principii din cultură asiatică. Ca să învățam și să înțelegem mai bine aceste intelepciuni, luni, 18 Martie, la Monday’s vine Aurelian Popa. Aurelian a început să mediteze și să practice yoga de la vârsta de 16 ani în orașul sau natal, Sibiu. Ca și co-fondator al Asociației Române pentru Studii Daoiste (ARSD), a început să călătorească în Asia în 2004. Fiind acceptat ca discipol în 2007, el călătorește o dată la 3 luni în China pentru a se întâlni cu Maestrul Jiang. Începând cu anul 2009, pasiunea sa a devenit accesibilă prin programe intensive de internship accesibile celor interesați. Anul acesta a publicat cartea “Adventures in Qi Healing with Master Jiang”.

La întâlnirea de luni vorbim cu Aurelian despre dezvoltarea privirii interioare și a auzului “interior”,  despre cum să ne deconectăm de la stresul cotidian, despre cum îmbunătățim disciplină, despre cum poate un antreprenor să exceleze prin tehnici străvechi și alte topicuri propuse de voi.

Monday’s Business and Life Talks are loc luni, de la ora 19:00 la Library Lounge, deasupra Bordello’s Bar, din strada Șelari nr. 9-11, în Centrul Istoric.

Participi la Monday’s dacă:

1. Scrii un articol. Trebuie să fie despre ceva care te macină pe tine acum, scris din perspectiva dezvoltării personale. Fie că e o soluție pe care ai vrea s-o împărtășești sau ceva la care n-ai încă răspuns. Poate să fie despre bani, relații, scop, business sau orice vrei tu. Să fie autentic și de la tine. Articolul va fi scris în zilele ce urmează întâlnirii noastre de luni seară și va fi publicat pe acest site cu semnătura ta.

SAU

2. Plătești 50 ron pentru participare. Bani vor fi folosiți pentru achiziția de cărți și pentru mentenanța siteului www.mondays.ro. Cărțile vor fi date ca premii autorilor articolelor cu cele mai multe reacții (celor mai populare articole).

Astfel, participi la Monday’s și contribui direct la dezvoltarea celor care citesc și care pot învăța din experiențele, credințele sau succesele tale.

Te poți înscrie pentru a participa la întâlnire în limita celor 30 locuri AICI.

Ne vedem luni!

Alex Huditan


Leave a Reply