17 Mai

0 comentarii

Adaugat de Alex Huditan in categoria Invitati Speciali

Invitat special: Iulian Văcărean – antreprenorul social care schimbă România

Lunea viitoare, pe 21 mai, la Monday’s vine un antreprenor de succes. Un tanar care castiga prin actiunile sale zeci de mii de euro. Cu toate astea, el traieste modest. De ce? Pentru ca Iulian Văcărean este un antreprenor social. El face lucruri frumoase pentru cei din jur şi trăieşte pentru asta.

De Iulian se leagă evenimente şi proiecte întâmplate în Bucureşti ca Home Mătăsari, BikeWalk, Lecturi urbane, Paşi către viaţă şi toate ajută oameni sau aduc oameni împreună. Anul trecut a pus bazele unei organizaţii non-guvernamentale, Beneva, cu scopul declarat de a „înfrumuseţa societatea prin soluţii culturale, educaţionale şi proiecte umanitare”. Despre Iulian au început să se afle mai multe lucruri în ultimul timp: a devenit mai vizibil după ce a apărut într-un reportaj de televiziune şi a fost prezentat drept tipul care vinde limonadă la colţ de stradă şi care donează banii strânşi din asta Secţiei de Oncopediatrie de la spitalul Marie Curie din Bucureşti.

„Ajutându-i pe alții, devii tu mai bun. Nu ei neapărat, nu lumea, ci tu.“ este de parere Iulian.

Discutam cu Iulian Văcărean despre motivatia de a face bine si despre cum te face asta fericit. Intalnirea are loc de la ora 19:30 la Planters Club&Lounge din strada Mendeleev  nr. 8, aproape de Piata Romana.

Te poti inscrie pentru a participa la intalnire in limita celor 15 locuri AICI.

Ne vedem luni!

Alex Huditan


Trackbacks/Pingbacks

  1. “Daca viata iti ofera o lamaie fa o limonada” | Adela Spînu - [...] intalnirea din 21 mai 2012, am avut ocazia sa il cunosc pe Iulian Văcărean, antreprenorul social care a schimbat vietile ...

Leave a Reply