28 Martie

un comentariu pana acum

Adaugat de Alex Huditan in categoria Invitati Speciali

Invitat special: Omu Gnom – Lirică și creativitate la un alt nivel

Dați-mi voie să vă prezint următorul invitat la Monday’s Talks. Este hiphoper-ul meu preferat, Omu Gnom. Gnom scrie de când se știe însă s-a apucat să se organizeze din 1999 de când activa cu trupa Raparta. Timpul i-a conturat stilul de gândit, scris și articulat sensuri și a trecut prin toate etapele de evoluție a unui emcee. Ce este un emcee? Este un fel de poet modern, un poet poate mai voalat în exprimare și mai complex în compunere.

După 3 materiale scoase cu trupa, în 2011 Omu Gnom scoate un material solo ce se preconizează un clasic: “Ai grijă să n-ai griji“. Este o combinație fină de lirică și rafinament, fiind una din cele mai complexe opere apărute în industria muzicală. Ca bonus pentru cei ce au ascultat albumul, la o lună diferență, a apărut și cel de-al doilea material solo: “Nu uita să nu uiți” care conține colaborări cu majoritatea reprezentanților culturii underground din sferă Hip-Hop: Norzeatic, Kazi Ploae, BeanMC, Ateliere de creație, Exile, Smokey, Dj Limun și Dj Undoo.
În acest moment, Omu Gnom se pregătește de un album cu Ateliere de creație și de albumul numărul trei.

L-am invitat pe Omu Gnom că să vorbim despre libertatea de exprimare, despre procesul creativ și despre cum producem ceva de calitate. Deasemeni, așteptăm și sugestiile sau întrebările voastre.

Monday’s Business and Life Talks are loc luni, de la ora 19:30 la Library Lounge, deasupra Bordello’s Bar, din strada Șelari nr. 9-11, în Centrul Istoric.

Participi la Monday’s dacă:

1. Scrii un articol. Trebuie să fie despre ceva care te macină pe tine acum, scris din perspectiva dezvoltării personale. Fie că e o soluție pe care ai vrea s-o împărtășești sau ceva la care n-ai încă răspuns. Poate să fie despre bani, relații, scop, business sau orice vrei tu. Să fie autentic și de la tine. Articolul va fi scris în zilele ce urmează întâlnirii noastre de luni seară și va fi publicat pe acest site cu semnătura ta.

SAU

2. Plătești 50 ron pentru participare. Bani vor fi folosiți pentru achiziția de cărți și pentru mentenanța siteului www.mondays.ro. Cărțile vor fi date ca premii autorilor articolelor cu cele mai multe reacții (celor mai populare articole).

Astfel, participi la Monday’s și contribui direct la dezvoltarea celor care citesc și care pot învăța din experiențele, credințele sau succesele tale.

Te poți înscrie pentru a participa la întâlnire în limita celor 20 locuri AICI.

Ne vedem luni!

Alex Huditan


Leave a Reply